Superfloor

Superfloor

Nieuw in het programma van AC Floors BV is het revolutionaire Superfloor Concept. Volgens dit concept wordt een betonvloer fijngeschuurd en daarna met speciale diamantschuurmachines geheel vlak geschuurd en gepolijst. De Superfloor biedt veel voordelen, o.a.:

Estetisch

Een esthetisch mooi aanzicht van de vloer. De vloer is stofvrij, indringings- en chemisch resistent. De vloer is brandveiliger doordat er geen vloeistoffen intrekken of aan vasthechten. Door het gladde oppervlak blijven bandensporen en andere verontreinigingen niet vast zitten.

Daarnaast is de vloer schimmelwerend en gemakkelijk schoon te houden. Het concept is milieuvriendelijker t.o.v. bijvoorbeeld epoxyvloeren (daarbij milieubelasting tijdens de productie van de materialen). De vloer biedt een hoge slijtvastheid, deze is nooit meer aan kostbare vervanging toe (dit omdat er niets in de toplaag dringt en deze niet loslaat of ‘doorslijt’).

Slipvrij

De vloer is, ondanks het grote glansvermogen, toch slipvrij. Er wordt een veel grotere lichtopbrengst in een ruimte gegenereerd door de verhoogde reflecterende waarde. De vloer is zeer eenvoudig te voorzien van een CUR-PBV verklaring in zake vloeistofdichtheid. Het concept is zeer goed toepasbaar daar waar er eisen gelden voor elektrische geleiding, ESD normen en de vloer is anti- statisch.

Naast dat heeft de superfloor nog een erg belangrijk voordeel: de superfloor biedt prijsvoordeel en tijdwinst t.o.v. bijvoorbeeld het aanbrengen van een kunststofvloer of tegelvloer. Als wij klaar zijn is de ruimte meteen gereed om in te richten, later dienen niet een of meerdere lagen coating te worden aangebracht of een cementdekvloer gevolgd door tegels.

Toepassingen

De superfloor kan toegepast worden bij:

Nieuw te storten bedrijfsvloeren

Bestaande projecten

Renovatie projecten

Het opfrissen van uw bedrijfsvloer

Superfloor behandeling

Door behandeling van een bedrijfsvloer volgens het Superfloor Concept is het ook mogelijk om kleine plaatselijke onvlakheden te verwijderen. De toepassingsmogelijkheden van de Superfloor zijn legio, denk bijvoorbeeld aan intensief te gebruiken magazijnen, (garage)werkplaatsen, bedrijfsruimtes, showrooms, kantoren en grotere praktijkruimtes (hygiëne!).

Adres

Waterlaat 18, 5571 MZ Bergeijjk

Diensten

Betonvloeren Betonpompen

©Copyright 2023 www.acfloors.eu - webdesign PvO Websites & Design

Scroll naar boven