Betrouwbaar vakwerk

Betrouwbaar vakwerk

Het leggen van bedrijfsvloeren is specialistenwerk. De kracht van AC Floors zit hem in de combinatie van kennis ervaring, vakkundige mensen, een kritisch kwaliteitsbesef, toepassing van de beste materialen en hulpmiddelen, een duidelijke begroting, strakke werkplanning, gekoppeld aan een gezonde dosis flexibiliteit en improvisatievermogen.

Deze combinatie staat borg voor betrouwbaar vakwerk. Voor u vertaalt dat zich in een geolied projectverloop en in kwaliteitsvloeren die de tand des tijds glansrijk doorstaan. Belangrijk hiervoor is wel dat ook de ondergrond en aangebrachte wapening van goede kwaliteit zijn. Wanneer u gebruik maakt van de ontwerp- en engineering services van AC Floors weet u zeker dat u goed zit. AC Floors legt niet alleen nieuwe betonvloeren. Wij renoveren ook uw oude vloer, zodat deze weer in optimale conditie verkeert en lang meegaat.

Kwaliteit zit in ons DNA

Het leveren van betrouwbare kwaliteit is bij AC Floors een normale zaak. Dat zit in onze genen. U kunt ervan op aan dat zowel onze processen als producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Diverse keurmerken en certificaten onderstrepen dat.

Kom jij ons team versterken?

Heb jij interesse?

Mail dan je CV en motivatiebrief naar Kitty Gerritsen

Adres

Waterlaat 18, 5571 MZ Bergeijjk

Diensten

Betonvloeren Betonpompen

┬ęCopyright 2023 www.acfloors.eu - webdesign PvO Websites & Design

Scroll naar boven